BurgasConf
Thumb image

Господин Бодуров

Господин е самообучил се софтуерен инженер с формално образование по компютърни науки (бакалавър) и управление на проекти (магистър). Той е започнал да използва компютри на 7 годишна възраст и е разглобил и слобил първият си компютър на възраст от 11 години.

На възраст от 14 години е започнал да програмира на C++ и да се състезава на различни състезания по програмиране. През периода си като състезател е имал върхови постижения.

Господин има широк и разнообразен опит в информационните технологии. През последните 20 години е бил в различни роли - от треньор на националния отбор по информатика, през лектор в СУ “Св. Климент Охридски” и БАН, до част от над 15 продуктови стартиращи компании. В допълнение към това, той има опит в почти всяка работна позиция - от стажант до технически и изпълнителен директор.

Последните 10 години, Господин се занимава с предприемачество и работи от гр. Бургас. В момента основната идея, която му е на сърце, е технически инкубатор, който да промени изцяло модела на работа на стартиращите компании.

Контакти:
Екип