BurgasConf

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

27 Август 2022

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Международен Конгресен Център Бургас
Морска гара Бургас, ул. „6-ти Септември“, 8000 Пристанищен комплекс, Бургас

Зала Форос, етаж 2

Програма

  1. Кафе
  2. Откриване
  3. Modular Monolith ArchitectureНикола Нецов
  4. Introduction to Deep LearningЕвгени Дюлгеров
  5. Building the HackConf Streaming PlatformДаниел Гошев
  6. Обяд
  7. IT извън София? Мит или реалност?Божидар Бошнаков
  8. Технологично предприемачество от малки градове 101Господин Бодуров
  9. Дискусионен панел
  10. Почивка
  11. Zen and the art of testing a distributed storage systemТодор Танев
  12. Rust: настояще и бъдещеАндрей Радев
  13. Lightning talks
  14. Закриване
  15. Афтър парти - Jolly Roger
  16. Афтър-афтър парти - Bay Watch

Спонсори

Златни

StorPool
VMware Bulgaria

Сребърни

HackSoft FFW

Партньори

BurgasLab Dev Craft

С медийната подкрепа на

dev.bg

Лектори

Thumb image

Никола Нецов

В света на програмирането съм от 15 годишен, от които 7 професионално в софтуерната индустрия. Разработвал съм мобилни, desktop и уеб-базирани продукти. В момента съм софтуерен инженер в .NET отдела на Scalefocus и участвам в цялостния процес на разработка на приложения, обхващаш всичко от първоначалното планиране, програмирането, тестването, до DevOps операциите и доставянето на продукта до крайният клиент.

Thumb image

Евгени Дюлгеров

Казвам се Евгени Дюлгеров и съм Senior .NET Developer в Digitall. Имам над 8 години опит като .NET Developer и IT консултант. Работил съм по множество проекти от различни индустрии и използващи различни технологии и в момента работя по доста интересни Cloud проекти, като активно разучавам и Deep Learning.

Thumb image

Даниел Гошев

Даниел е full-stack developer в HackSoft от близо 4 години. С афинитет към FrontEnd разработката, Next.JS е един от любимите му react фреймуърци.

Thumb image

Божидар Бошнаков

Божидар Бошнаков е Deputy VP of Service Delivery и мениждър на най-големият самостоятелен екип в FFW, международна дигитална агенция, фокусирана в създаването на иновативни дигитални решения за водещи международни компании. Той е с над 10 години опит в сферата и е успял да извърви пътя към успеха, стартирайки като Junior QA. Най-големият успех на Божидар е изграждането на екип в родния му град, а неговата мисия е да покаже, че и в по-малките градове може да се създава IT общност. Бил е лектор на множество форуми и конференции, както в България, така и в чужбина.

Thumb image

Господин Бодуров

Господин е самообучил се софтуерен инженер с формално образование по компютърни науки (бакалавър) и управление на проекти (магистър). Той е започнал да използва компютри на 7 годишна възраст и е разглобил и слобил първият си компютър на възраст от 11 години.

На възраст от 14 години е започнал да програмира на C++ и да се състезава на различни състезания по програмиране. През периода си като състезател е имал върхови постижения.

Господин има широк и разнообразен опит в информационните технологии. През последните 20 години е бил в различни роли - от треньор на националния отбор по информатика, през лектор в СУ “Св. Климент Охридски” и БАН, до част от над 15 продуктови стартиращи компании. В допълнение към това, той има опит в почти всяка работна позиция - от стажант до технически и изпълнителен директор.

Последните 10 години, Господин се занимава с предприемачество и работи от гр. Бургас. В момента основната идея, която му е на сърце, е технически инкубатор, който да промени изцяло модела на работа на стартиращите компании.

Thumb image

Тодор Танев

Тодор е част от екипа на StorPool от повече от 8 години и днес е фокусиран основно около валидирането на промени преди влизането им в production.

Thumb image

Андрей Радев

Андрей пише Ruby и Javascript от доста време, но статичната типизация го изкушава -- я покрай Typescript, я покрай Rust. Първия го спасява при рефакториране в ProductHunt, а втория го надъха толкова много, че организира избираем курс в СУ, който ще започне шестата си година идващия зимен семестър. Вероятно ще показва код във Vim, защото продължава да е по-лесно от писането на слайдове.

After Party

Jolly Rogers
Морска гара Бургас, 8000 Пристанищен комплекс, Бургас
Начало: 20:00 After after party - Bay Watch

Записвания

Архив

Контакти:
Екип