BurgasConf

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти. Шестото издание на събитието се организира съвместно с BurgasLab и с подкрепата на SiteGround.

06 Август 2016

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Флора Експо Център, зала 2

Програма

 1. Кафе
 2. Откриваневидео
 3. Introduction to Elixir Венцислав Николоввидеопрезентация
 4. Aerospike – Тhe Fast and Furious Cache Тихомир Трифоноввидеопрезентация
 5. Как Internet of Things си говорят чрез MQTT и софтуер с отворен код?Леон Анавивидео
 6. Обяд
 7. The Return of Proxy ARPМариян Мариноввидеопрезентация
 8. Cope With Typos: Fuzzy MatchingЛюбомир Филиповвидео
 9. Кафе и разговори
 10. Състезанията с роботи - врата към софтуeрните пределиДиман Михневвидео
 11. Lightning Talksвидео
 12. Закриваневидео

Лектори

Thumb image

Венцислав Николов

Венцислав е програмист и организатор на Elixir Sofia meetup. През деня пише основно на Ruby, а вечер на Elixir. Харесва сноуборд, аниме и бира.

Thumb image

Тихомир Трифонов

Тишо е софтуерен инженер и архитект. Има опит с мащабни уеб приложения. Фокусиран е върху производителност, сигурност, устойчивост и използваемост.

Thumb image

Леон Анави

Леон е софтуерен инженер, любител на софтуера и хардуера с отворен код.

Thumb image

Мариян Маринов

Мариян е системен администратор по душа. Занимава се с Линукс от 16 години. Той е партньор и управител на 1H Ltd. - фирма, която пише софтуер за server management специфично за hosting доставчици. Голям фен е на Open Source софтуера и редовно говори на различни Open Source конференции на Балканите. Той също помага и за случването на OpenFest - най-голямата българска Free and Open Source конференция. В свободното си време води курсове по Системна администрация и Мрежова сигурност в Софийски университет и Telerik.

Thumb image

Любомир Филипов

Любомир е Zend Certified Engineer и консултант. На този етап работи върху large-scale PHP проекти, които включват в себе си и интеграция с различни services и NoSQL бази от данни. Член е на "Клуб на програмистите във Велико Търново" и част от общото събрание. Участва и организира различни събития.

Thumb image

Диман Михнев

Диман е ръководител на годишното състезание Робо Лига България, инженер програмист във Вистеон Електроникс България ЕООД и преподавател в Професионална гимназия ЕЛСИС. И непоправим оптимист.

After Party

Fiesta Bar and Dinner

Записвания

Архив

Контакти:
Екип