BurgasConf

Live Streaming

Гледане в друг медия плейър:

rtmp://strm.ludost.net/st/burgasconf (RTMP поток, поддържан от VLC и по-добрите медия плейъри)

https://strm.ludost.net/hls/burgasconf.m3u8 (HLS поток, поддържан от Android, iOS, както и VLC)

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

30 Юни 2018

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Флора Експо Център, зала 2
Морската градина

Програма

  1. Кафе
  2. Откриване
  3. Automate your understandingКостадин Голев
  4. Splitting the MonolithРостислав Георгиев
  5. Как да направим образцово multitenant SaaS приложение за AWSВладимир Джувинов
  6. Обяд
  7. Ethereum - the Future of BlockchainИлин Казанджиев
  8. Flash памети за компютриЦветан Узунов
  9. Кафе и workshop за упражнения в офиса
  10. Зад кулисите на един STEM експериментариумГеорги Георгиев
  11. Lightning talks
  12. Алгоритмите за дегустиране на винотоИрина Генова
  13. Закриване
  14. Разговори на плажа

Лектори

Thumb image

Костадин Голев

Костадин Голев е CTO на Rewards Labs. Програмист и team lead с дългогодишен опит, Костадин обича да практикува Extreme Programming в работата и екстремни спортове извън нея. Обича да пише и споделя опита си на kgolev.com

Thumb image

Ростислав Георгиев

Ростислав се запалва по програмирането и IT в ранна тинейджърска възраст. След близо десетилетие професионален опит и работа по различни проекти – от embedded до облачни услуги, той се отдава на страстта си към Open Source. Интересува се от дизайн на операционни системи, IoT, storage, клъстерни системи и cloud native дизайн.

Thumb image

Владимир Джувинов

В момента разработва OpenID Connect SDK, сървър и SaaS услуга в Nimbus Directory Services (собствен бизнес, www.nimbusds.com). Участва в работните групи JOSE и OAuth на IETF, a също и в Connect A/B на OpenID Foundation.

Thumb image

Илин Казанджиев

Магистър - инженер, blockchain enthusiast, участник в разработката на първия Blockchain Dev Camp на SoftUni, модератор за Cryptocurrency Investing Community

Thumb image

Цветан Узунов

Цветан Узунов е Hardware hacker, евангелист за Open Source Hardware, обича отворените технологии и софтуер, тежката музика и мотоциклетите с големи кубатури. Занимава се с хардуер и софтуер откакто се помни. Основава фирма Олимекс преди 27 години и управлява този бизнес като хоби и за забавление, но въпреки това успява да реализира двуцифрен ръст на компанията всяка година.

Thumb image

Георги Георгиев

Георги е ръководител офис Бургас на ТехноЛогика ЕАД, с над 11 години професионален опит в анализ, проектиране и разработка на OLTP и Data Warehouse информационни системи с Microsoft и Oracle технологии. Когато не се занимава с управление на проекти му се налага да е арбитър във вечната драма сред програмистите - .NET vs Java. За това започна да тренира и бойни изкуства - помага.

Thumb image

Ирина Генова

Журналист от 25 години и юрист от по-малко. Последните 3 години организира винени събития по Южното Черноморие. От ценител на виното се превръща в професионалист, сертифициран сомелиер. Категорична е, че умението да се пие вино е истинско изкуство.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип