BurgasConf

Live Streaming

Гледане в друг медия плейър:

rtmp://strm.ludost.net/st/burgasconf (RTMP поток, поддържан от VLC и по-добрите медия плейъри)

https://strm.ludost.net/hls/burgasconf.m3u8 (HLS поток, поддържан от Android, iOS, както и VLC)

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

20 Юли 2019

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Флора Експо Център, зала 2
Морската градина

Програма

 1. Откриване
 2. Thread safety firstЦветан Смърданскивидео
 3. How to setup a virtual ARM64 cluster on your x86 hostРадослав Димитроввидео
 4. Анализ на блокчейн данниВалентин Миховвидео
 5. Обяд
 6. Как да имаме сигурен софтуер?Божидар Божановвидео
 7. Introduction to BlazorГеорги Финдуловвидео
 8. Building software with Python & DjangoРадослав Георгиеввидео
 9. Layer 2 and 3 network attacks (no recording and streaming)Мариян Маринов
 10. Browser Grooves vol2 - Recording, Sampling and LoopingАлександър Милановвидео
 11. Lightning Talks
 12. L2 between the hackerspaces (lightning talk)Мариян Мариноввидео
 13. GDPR - sysadmin и личните данни( или как да ги опазим от него)Валентин Русалийскивидео
 14. Милко - PHPМилко Костурковвидео
 15. Димитър Иорданов видео
 16. Блокировки в РусияМихаил Андрееввидео

Лектори

Цветан Смърдански

След като изпробва различни технологии, Цветан се установява трайно в света на .NET. Трупа опит в далечна Варна, но когато разбира, че предстои да бъде открит офис на ScaleFocus в родния Бургас, не губи време и се присъединява към компанията. В момента заема позицията на Technical lead, а зад гърба си има множество проекти, сред които такива за компании от силициевата долина и за американската образователна система. Участвал е в различни доброволни инициативи и обучения, свързани с .NET и дори е имало период, в който е бил преподавател по web технологии в ИУ-Варна. Не обича да ползва var и е обсебен от мисълта как да направи кода си по-подреден и по-ефективен. https://www.youtube.com/watch?v=saHntDzIvWo&list=PL39ynX_J56q1Xyyyu8x8Q2qFY6U6YbY48&index=4&t=0s

Радослав Димитров

For the past couple of years I've been exposed to various open source projects and, as part of the Open Source Technology Centre of VMware, I've the chance to work and contribute to emerging cloud related technologies like Kubernetes, Istio and Network Service Mesh.

Thumb image

Валентин Михов

Занимава се с програмиране от училище, където е бил в националния отбор по информатика. Работил е в няколко стартъпа в сферата на изкуствения интелект, обработка на големи масиви от данни и финанси. Последните 4 години е в сферата на блокчейна. В момента управлява блокчейн инвестиционен фонд и инвестира в компании в ранен етап на развитие."

Thumb image

Божидар Божанов

Божидар Божанов е програмист, а понякога и архитект. От скука е направил http://computoser.com - компютърен композитор, а друго негово хоби е лингвистиката. Притежател на "дебел" stackoverflow профил.

Thumb image

Георги Финдулов

Георги Финдулов е програмист със задълбочен интерес и опит в .NET екосистемата. Занимава се с програмиране още от ученик, а професионално - от 5 години. Обича да разучава нови технологии в свободното си време и да пише качествен код. Притежава сертификат от Microsoft за разработка на уеб приложения. В момента работи като Senior .NET Developer в MentorMate.

Thumb image

Радослав Георгиев

Радо, по-известен като РадоРадо, е предприемач-програмист (това е като warrior-mage), който се интересува от всичко свързано с технологии, разработка на софтуер, преподаване, автоматизиране и подобряване на образованието. Организатор на HackFMI - ежесеместърен хакатон във ФМИ (София), където млади и надъхани студенти и ученици, заменят комфорт и сън в името на създаване на софтуерни продукти, в рамките на 3 дни. В свободното си време се занимава с езици за функционално програмиране.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Александър Миланов

Александър е програмист - ветеран, но млад по душа. Разцъквал е доста неща през годините, последните няколко с определен афинитет към отворените, музикални и уеб технологии. Част от които ще бъдат включени в лекцията. Лабърства в софийския init Lab, "фрикуентва" хакатони и музикални джемове и от известно време организира събития и мийтъпи в София (и не само), свързани с Музикалните Технологии.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Валентин Русалийски

Радиолюбител от дете, израснал с поялник в ръка, минал през електрониката и телекомуникациите на инженерно ниво, успешно изминал пътя от хардуера до софтуера, Валентин от близо от близо 30 години трупа опит в областта на бизнес софтуера, заедно с изграждане и администриране на малки и големи компютърни мрежи за нуждите на бизнеса. В последно време все по-често към него се обръщат пострадали от криптоатаки за съдействие, съвет или преконфигуриране, с цел намаляване щетите в такива случаи за в бъдеще. От една година се занимава активно с GDPR.

Милко Костурков

Михаил Андреев

After Party

19:30 Бившата бирария САМБА, понастоящем КОРАЛ, южно от бирария ДЕЛФИН
19:30 Бившата бирария САМБА, понастоящем КОРАЛ, южно от бирария ДЕЛФИН на плажа срещу ФЛОРАТА

Записвания

Архив

Контакти:
Екип