BurgasConf

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

04 Юли 2015

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Аква, Зала Амфибия
Бургас, бул. Демокрация, Комплекс Лазур

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. ContainersМариян Маринов
 4. Zero Downtime Deployment with Relational DatabasesНеда Калчева
 5. Извличане на информация или как работят търсачкитеМария Матева
 6. Обяд
 7. WearablesСтоян Узунов
 8. Swift in the Real WorldГалин Кърджилов
 9. Кафе пауза
 10. Изкуствен интелект – възможности или заплаха?Стефан Ставрев
 11. Lightning talks
 12. Закриване

Лектори

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Неда Калчева

Неда е CTO на PowerToFly, разработчик по душа, а в Бургас е позната като майката на Лора. Преди това е учила в САЩ и е работила като програмист и софтуерен архитект. В момента живее в Бургас заедно със семейството си.

Thumb image

Мария Матева

Мария е ентусиаст в областта на изкуствения интелект. Част е от Data Science Society. На последните си две работни места работи по софтуер, взимащ интелигентни решения - семантична търсачка, класификатори, препоръчваща система, софтуер за анализ и оптимизация на кредитен риск. В рамките на три семестъра преподава в магистърския курс "Извличане на информация" във ФМИ на СУ, откъдето идва и вдъхновението за тази лекция.

Thumb image

Стоян Узунов

Стоян е програмист в бургаския офис на ТехноЛогика, занимава се предимно с .NET. От 4 години е студент партньор на Microsoft. Обича да ходи по различни състезания по програмиране и изпитва странен и необясним интерес към разнообразни нови джаджи.

Thumb image

Галин Кърджилов

Галин е проактивен и творчески настроен софтуерен инженер с повече от 10 години опит. В момента е посветен на мобилните разработки и работи като Head of iOS Development в EVORI София. Неговият стремеж е да генерира максимално въздействие към потребителите.

Thumb image

Стефан Ставрев

Казвам се Стефан Ставрев. Професионално се занимавам повече от 10 години с проектирането и разработването на видео игри, интерактивни архитектурни визуализации в реално време, изкуствен интелект и интелигентни системи. Основател съм на игровото студио TRI Soft. Активно участвам и в неправителствени организации и състезания ( N.A.S.A. space apps chellenge, startUp weekend). Освен с разработка, се занимавам и с преподаване, като съвсем наскоро придобих научна степен "доктор". Водя избираеми и редовни дисциплини във ФМИ на Пловдивския Университет.

Снимки

Thumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb image
Виж всички снимки

After Party

Fiesta Bar and Dinner

Записвания

Идеи и препоръки

Архив

Контакти:
Екип