BurgasConf

BurgasConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

15 Юли 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Флора Експо Център, зала 2
Морска градина

Програма

  1. Кафе
  2. Откриваневидео
  3. Връщане към живота на ретро електроника с Raspberry PiЛеон Анавивидео
  4. Speeding up Mobile DevelopmentАлександър Кондоввидео
  5. Xamarin : The good, the bad and the uglyГеорги Георгиев, Стоян Узуноввидео
  6. Обяд
  7. Women in TechAnna Radulovskiвидео
  8. 0MQ - сървъри, опашки Тихомир Трифоноввидео
  9. Кафе и разговори (а може би бира?)
  10. TestOps Борислав Трайковвидеопрезентация
  11. Lightning talks
  12. Проекти, екипи, мениджъри… Силвина Георгиева Фурнаджиевавидео
  13. Закриване видео
  14. Разговори на плажа

Лектори

Thumb image

Леон Анави

Леон е софтуерен инженер, любител на софтуера и хардуера с отворен код.

Thumb image

Александър Кондов

Александър Кондов е главен инженер в News UK, автор на две технически книги и пенсиониран Dungeon Master.

Thumb image

Георги Георгиев

Георги е ръководител офис Бургас на ТехноЛогика ЕАД, с над 11 години професионален опит в анализ, проектиране и разработка на OLTP и Data Warehouse информационни системи с Microsoft и Oracle технологии. Когато не се занимава с управление на проекти му се налага да е арбитър във вечната драма сред програмистите - .NET vs Java. За това започна да тренира и бойни изкуства - помага.

Thumb image

Стоян Узунов

Стоян е програмист в бургаския офис на ТехноЛогика, занимава се предимно с .NET. От 4 години е студент партньор на Microsoft. Обича да ходи по различни състезания по програмиране и изпитва странен и необясним интерес към разнообразни нови джаджи.

Anna Radulovski

Anna Radulovski is Founder and CEO at Coding Girls an activist and advocate for gender equality in the tech world. With her unwavering belief in gender equality and her commitment to achieving it, she aims to empower girls all over Europe to access the same resources and opportunities to become the innovators and tech leaders of the future.

Thumb image

Тихомир Трифонов

Тишо е софтуерен инженер и архитект. Има опит с мащабни уеб приложения. Фокусиран е върху производителност, сигурност, устойчивост и използваемост.

Thumb image

Борислав Трайков

Борислав се занимава предимно с DevOps и тестова автоматизация. Обучава кадри на всички позиции, които е заемал вече 11 години. Мотивацията му е проста: помагали са му на него, затова помага и той.

Thumb image

Силвина Георгиева Фурнаджиева

Силвина Фурнаджиева се интересува от технологии, откакто се помни, но се занимава професионално с това от 2001 г. Била е project manager на 7 дистанционни екипа, сред които уеб агенция, няколко технологични стартъпа и уеб проектите www.edinvapros.org, www.glbulgaria.bg и www.dogovor.at. Когато не управлява проекти, се занимава с онлайн маркетинг, пише в блога си (www.silvina-bg.com) и доброволства като един от организаторите на OpenFest и преводачите на WordPress.

After Party

Ресторант Воденицата

Записвания

Архив

Контакти:
Екип